2020, szeptember

Ismétlődő rendezvény

vas13szep18:0019:3020ÓZE20: A Cantores Ecclesiae Rézfúvós Együttes koncertje18:00 - 19:30 Református Rendezvényház

A rendezvény részletei

A Cantores Ecclesiae Rézfúvós Együttes 1998-ban alakult Budapesten Kovács Zalán László művészeti vezető irányításával. Tagjai fiatal művészek, akik az együttes hazai és nemzetközi versenysikerei mellett szólistaként is több tucat helyezést értek el megmérettetéseken. A klasszikus rézfúvós kvintett irodalom mellett saját átirataik, valamint számukra komponált darabok tarkítják széles repertoárjukat. Alakulásuk óta évente közel száz fellépésük alkalmával játszottak Magyarország legjelentősebb koncert- és rendezvényhelyszínein, illetve szerte Európában. Televízió és rádió felvételeik mellett tizenegy hanghordozón hallható játékuk, melyekből közel tízezer példányt hallgatnak szerte a világon. Számos nagyszabású hazai fesztivál rendszeres fellépője és több koncertsorozat szervezője az együttes. 2007-ben megkapták az Artisjus alapítvány különdíját.

Az Ókécskei Zenés Esték 20 éves jubileumi évada TOP-7.1.1-16-H-120-3 azonosítószámú, „Hagyományos, kulturális és közösségi rendezvények, rendezvénysorozatok szervezése” helyi felhívás keretén belül valósul meg.

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Az együttes a koncert másnapján gyerekkoncertet ad a Református Iskolában 9 órai kezdettel.

_____________________________________________________

Hisszük, hogy a koncertjeinkre járó közönség felelős magaviseletével, másokra odafigyelésével, a szabályok betartásával a lehető legkisebbre tudjuk csökkenteni a fertőzés veszélyét. Kérünk mindenkit, hogy a megtartásra kerülő koncertekre csak egészségesen jöjjön el, éljen a helyben felkínált kézfertőtlenítés lehetőségével, tartsa be a megfelelő távolságot a többiektől és lehetőség szerint viseljen maszkot.
Amennyiben városi, megyei vagy országos szintű rendezvénytiltás érkezik, úgy természetesen mi is le fogjuk mondani a koncerteket.
Köszönjük mindenki megértését, a fentiek szerint mindenkit nagy szeretettel várunk a koncerteken.
a szervezők

Idő

(Vasárnap) 18:00 - 19:30

Helyszín

Református Rendezvényház

6060 Tiszakécske Szabolcska u. 107

Szervező

Ókécskei Zenés EstékAz Ókécskei Zenés Esték sorozat a tiszakécskei református templom orgonájának 2000-ben történt felújításával vette kezdetét Hegedűs Béla esperes-lelkipásztor kezdeményezésére azzal a céllal, hogy az új hangszer köré zeneértő lelki közösség is alakuljon. Tiszakécske lakossága azóta számos értékes egyházzenei áhítatnak és koncertnek lehetett fültanúja, melyeken hazánk és a világ jelentős orgonistái és muzsikusai irányíthatták a gyülekezet figyelmét az örökkévaló dolgokra, s mindezek teremtőjére: Istenre. A sorozat művészeti vezetésével Méhes Balázs orgonaművészt bízta meg a gyülekezet. Hangversenyeink ingyenesek, de a látogatók és a helyi vállalkozók hozzájárulhatnak a rendezvénysorozat költségeihez. További támogatóink: Tiszakécske Város Önkormányzata, Arany János Művelődési Központ és Városi Könyvtár, Álomfogó Alapítvány, Nemzeti Kulturális Alap, Duna Aszfalt Kft., Barack Thermal Hotel és Spa****, Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő, Andritz Kft., Bypol Bt., Ókécskei Csárda, Kristóf Márta mézesbábos, Kécske Nyomda Kft., SoósPress További információ: 20/551-3261Cséplő Noémi 20/551-3261

X