20ÓZE20: Molnárné Vida Mónika és Mády-Szabó Eszter kamarakoncertje

vas19ápr17:00vas18:3020ÓZE20: Molnárné Vida Mónika és Mády-Szabó Eszter kamarakoncertjeKoronavírus veszélyhelyzet

A rendezvény részletei

Vida Mónika mindössze 14 éves volt, amikor megnyerte élete első nemzetközi versenyét Szerbiában, majd Kínában debütált a Shanghai-i világkiállításon. Azóta több hazai és nemzetközi zongora-, orgona -és kamarazene verseny győztese. Kitüntetéses diplomáját 2016-ban szerezte a Zeneakadémián. 2017-ben Coimbra Zongora Világtalálkozón nyert Liszt-díjat.

Mády-Szabó Eszter a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola elvégzése után a győri Széchenyi István Egyetem Zeneművészeti Intézetében tanult, majd a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem master képzésében vett részt. Komolyzenei fellépései mellett több könnyűzenei összeállításban is kipróbálta magát (Mandrake Moon, Cirkusz-KA, Túlpart).

Az Ókécskei Zenés Esték 20 éves jubileumi évada TOP-7.1.1-16-H-120-3 azonosítószámú, „Hagyományos, kulturális és közösségi rendezvények, rendezvénysorozatok szervezése” helyi felhívás keretén belül valósul meg.

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Idő

(Vasárnap) 17:00 - 18:30

Helyszín

Református templom, Tiszakécske

6060 Tiszakécske Templom tér

Szervező

Ókécskei Zenés Esték

Az Ókécskei Zenés Esték sorozat a tiszakécskei református templom orgonájának 2000-ben történt felújításával vette kezdetét Hegedűs Béla esperes-lelkipásztor kezdeményezésére azzal a céllal, hogy az új hangszer köré zeneértő lelki közösség is alakuljon. Tiszakécske lakossága azóta számos értékes egyházzenei áhítatnak és koncertnek lehetett fültanúja, melyeken hazánk és a világ jelentős orgonistái és muzsikusai irányíthatták a gyülekezet figyelmét az örökkévaló dolgokra, s mindezek teremtőjére: Istenre. A sorozat művészeti vezetésével Méhes Balázs orgonaművészt bízta meg a gyülekezet. Hangversenyeink ingyenesek, de a látogatók és a helyi vállalkozók hozzájárulhatnak a rendezvénysorozat költségeihez. További támogatóink: Tiszakécske Város Önkormányzata, Arany János Művelődési Központ és Városi Könyvtár, Álomfogó Alapítvány, Nemzeti Kulturális Alap, Duna Aszfalt Kft., Barack Thermal Hotel és Spa****, Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő, Andritz Kft., Bypol Bt., Ókécskei Csárda, Kristóf Márta mézesbábos, Kécske Nyomda Kft., SoósPress További információ: 20/551-3261
Cséplő Noémi 20/551-3261

Learn More