2020, május

szo23májMinden napA rendezvényt törölték!Barack Futófesztivál - Később kerül megrendezésre!(Minden nap: szombat) városszerte több helyszínen

A rendezvény részletei

Kedves Futók!

Az elmúlt időszakban mi is aggodalommal figyeltük a koronavírus terjedésével kapcsolatos híreket. S mindig felmerült bennünk a kérdés, hogyan hat ez a versenyre, amire a felkészülést elkezdtük, a szervezést elindítottuk. Elkezdődött a nevezés is, s azért dolgoztunk, hogy azt a bizalmat, amit eddig megkaptunk Tőletek megőrizzük, s amennyiben lehetséges újabb híveket szerezzünk a Tisza-parti félmaratonunknak.
Bízunk benne, hogy a korlátozó intézkedések meghozzák a kívánt eredmény, s a megelőzés sikerrel jár, de nem szeretnénk bizonytalanságban tartani Benneteket.
A mai a kormánydöntés értelmében az 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket nem lehet megtartani. Indulóink létszáma a felnőtt távokon évről évre 500 fő körül mozog, a gyerektávokat valamint a szervezőket és a szurkolókat számolva bőven meghaladjuk ezt a létszámot.
Mivel az intézkedések visszavonásukig érvényesek, a korlátozások időtartamát pedig nem tudjuk megjósolni, így arra a döntésre jutottunk, hogy versenyünk időpontjának áthelyezésével szeretnénk tervezhetővé tenni a felkészüléseteket és versenynaptáratokat.

A versenyt 2020. szeptember 19-én tervezzük megrendezni!
Aki szeretné lemondani a nevezését természetesen megteheti. Nevezési díját is megtérítjük.
Akik elfogadják a módosítást, azoknak nevezése átkerül az új időpontra, amikor is reményeink szerint kellemes kora őszi időben várunk Benneteket a Tisza-parti futóversenyen.
Kérünk Titeket, vegyétek fel velünk a kapcsolatot a tiszekecskefelmaraton@gmail.com e-mail címen.

Üdvözlettel: Csernus Csaba

Sok minden változik, de a lényeg változatlan!
Új névvel, új távval kiegészülve, de a megszokott helyszínen várunk Benneteket!
A hagyományos versenyszámok mellett, mostantól egy hosszabb, 28km-es távon is kipróbálhatjátok Magatokat!
Valamint egy teljesen új befutóéremmel várunk Benneteket idén! Erről hamarosan képet is láthattok!

A nevezés pedig január 19-én este 20:00-kor elrajtol a https://tiszakecskefelmaraton.hu-n!

Idő

Minden nap (Szombat)

Helyszín

városszerte több helyszínen

Szervező

Barack Thermal Resortinfo@barack.hu 6060 Tiszakécske Rózsabarack tér 2.

X