Csúszdapark Átadó

szo11júl09:00szo20:00Csúszdapark Átadó

A rendezvény részletei

📢 Közhírré tétetik! 📢

Elkészült a Barack Thermal Resort legújabb attrakciója 4 különböző izgalmas és kirobbanóan színes csúszdával!

Július 11-én 11:00-kor kerül megrendezésre a látványos, ünnepélyes átadó, melyen a sajtó, a település vezetői és a fürdőző vendégek vesznek részt. Az első karszalagot váltó gyerekek (5 fő) lehetnek azok a szerencsések, akik első alkalommal csúszhatnak le a csúszdán, ráadásként 🎁 meglepjük őket egy szuper Csöpis ajándékcsomaggal is! A csúszdát az átadó ünnepség után birtokba is vehetik Vendégeink!

Csatlakozz az eseményhez és ne maradj le! Légy részese Te is az első csobbanásnak, próbáld ki a száguldó élményeket az elsők között!

💛 Az anaconda csúszda egy szelídebb lejtésű, közkedvelt típus, amelyet a kezdő csúszdázók is bátran használhatnak.

💙 A kétpályás családi csúszda (vagy versenycsúszda) nyitott szerkezetű, izgalmas gyorsasági versenyek rendezésére ad lehetőséget, mivel időmérő funkcióval is rendelkezik.

🧡 A kamikaze csúszda a száguldás és az adrenalin szerelmeseinek lesz a kedvence. Szinte szabadesés-élményt nyújt és akár 60-70 km/h óra lecsúszási sebesség is elérhető rajta.

💚 A rafting és inga csúszda pedig két kedvelt típus egyedi ötvözete, Magyarországon egyedülálló élményelem, amely csúszógumival (raft) vehető igénybe.

A csúszdaparkot a fürdőbe lépés pillanatától máris megcsodálhatják vendégeink. A torony és a csúszdák színe is igen hívogató.

További információ: https://bit.ly/Csúszdapark
Szombati animációs programok: https://bit.ly/Animációs_programok

Szervező

Barack Thermal Resort

info@barack.hu 6060 Tiszakécske Rózsabarack tér 2.

Learn More