2019, október

szer23okt17:00szer19:00Demóna: A sötétség úrnőjeAz Arany János Művelődési Központ értesítése szerint a 2019.10.23-i mozielőadások elmaradnak!

A rendezvény részletei

port.hu:

A 2014-es világsiker, a DEMÓNA folytatásában Demóna és keresztlánya, Auróra kénytelenek átgondolni a köztük lévő köteléket, midőn egy közelgő esküvő kérdése, váratlan szövetségesek felbukkanása és sötét erők munkálkodása más-más útra tereli őket.
Gondtalanul teltek az évek Demóna és Auróra számára. A szívfájdalom, bosszú és végül szeretet nyomán kialakult kapcsolatuk elmélyült. Ám az emberek és tündérek közötti gyűlölködés változatlanul fennáll. Auróra közelgő esküvője Fülöp herceggel ünneplésre szolgáltat okot Ulstead királyságában és a közeli Móriában, hiszen a két világ is egyesülhet a friggyel. Egy nem várt találkozás azonban új, nagy hatalmú szövetségessel ismerteti meg Demónát, aki eltávolodik Aurórától, s így a keresztanya és keresztlánya a Nagy Háború ellentétes oldalán találják magukat, ami próbára teszi családi összetartozásukba vetett hitüket.
Bemutató dátuma: 2019. október 17. Forgalmazó: Fórum Hungary
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Szervező

MoziMax Tiszakécskehttp://mozimax.hu/

X