Gyermek- és ifjúsági horgászverseny

vas06júnMinden napGyermek- és ifjúsági horgászverseny

A rendezvény részletei

Forrás: https://tkkshe.ewk.hu/versenynaptar-2021/

Érvényes állami jegy megléte kötelező a versenyeken való részvételhez.

Valamint: idézet a MOHOSZ által kiadott tájékoztató alapján:
1. Rendezvénynek minősül, így tilos minden, a horgászszervezet által rendezett horgász közgyűlés, vagy a horgász küldöttgyűlés, továbbá a horgász kiállítás és közönségtalálkozó.
2. Sporteseménynek minősül, így visszavonásig nem engedélyezhető minden olyan, horgászszervezet, illetve hivatalos versenyszervező által szervezett (amatőr jellegű) horgászverseny, ahol nem versenyengedéllyel rendelkező, nyilvántartott sportolók vesznek részt.
3. A MOHOSZ OHSZK, mint országos sportági szakszövetségi feladatokat is ellátó szervezet döntése értelmében a pont szerinti tilalom 2021. március 1-ig a sportrendezvényekre is érvényes. Ezt követően az érvényes versenyengedéllyel rendelkező, nyilvántartott sportolók kizárólagos részvételével tartott, reggel 6 óra és este 7 óra közötti idősávban megrendezett sportrendezvények (horgászversenyek) megtarthatók.

Egyesületi versenyek nevezési határideje a verseny előtti csütörtöki nap. Határidő utáni nevezéseket nem fogadunk el, mert az ebédet és a díjazást nem lehet előre tervezni! A versenyek a Holt-Tisza II. szakaszán, többnyire az erdő alatt (halőr háznál) lesznek.

Teljes vízzár nem várható egyik versenynél sem, viszont félpályás lezárás igen. Minden ilyen jellegű versenynél a vízparton táblákkal jelöljük, illetve honlapunkon a „Közlemény” rovatban megjelenítjük. A részletes versenykiírások a versenyek előtt megjelennek a kécskei újságokban és horgászboltokban, a hirdetőtábláinkon, valamint: www.tkkshe ewk.hu honlapunkon. Ezeken a helyeken tájékozódhattok a vízlezárások pontos helyéről is. A versenyek céljára lezárt szakaszt táblákkal, szükség szerint szalaggal legkésőbb péntek reggelig minden esetben kijelöljük.

Az egyesületi versenyeken csak az egyesület tagjai vehetnek részt!

Forrás: https://tkkshe.ewk.hu/versenynaptar-2021/

Idő

Minden nap (Vasárnap)

Szervező

Tiszakécske és Környéke Sporthorgász Egyesület

06/30/703-37-54 6060 Tiszakécske, Szent Imre tér 13.

Learn More