Hagyományos karácsonyi jógagyakorlás Varga Judittal

szo21dec17:00szo20:00Hagyományos karácsonyi jógagyakorlás Varga Judittal

A rendezvény részletei

A karácsony gyerekkoromban számomra legfőképpen az ajándékokról szólt, Mikor kicsi voltam, próbáltam kitalálni mit is fogok kapni aztán mikor nagyobb lettem próbáltam kitalálni milyen ajándéknak örülnének a szeretteim. Akkor a tárgyak és meglepetések voltak varázslatosak, ahogy kibontottuk a díszbe öltözött fa alatt.

Ma már tudom, érzem és értem, hogy a karácsony több ennél és nem a tárgyak értéke, száma határozza meg az ünnep minőségét.

De az ajándék szerves része maradt az ünnepeknek, az idő amit együtt töltünk, a mosoly és a figyelem amit egymásra fordítunk.

A karácsony előtti célegyenesben élvezzük hát, hogy Varga Judit megajándékoz minket egy jógaórával, A Barack Thermal Hotel megajándékoz minket a vendégszeretetével és használjuk ki az alkalmat hogy megajándékozhatjuk magunkat egy jógagyakorlással, a figyelmünkkel önmagunkra és hozzájárulhatunk mások ünnepi ajándékához adományunk révén.

A gyakorlás 17 órakor kezdődik és 90 perc jógagyakorlás után lesz alkalmad egy kicsit lazítani, beszélgetni is, megajándékozni jógatársaidat önmagaddal. 🙂

Adományodat előre is köszönjük és a Magyar Vöröskereszt révén eljuttatjuk rászoruló családoknak!

Várunk szeretettel!

Szervező

Napos Oldal Jógastúdió és Kreatív Műhely

dejongemoni@gmail.com 6060 Tiszakécske Tiszasor 32.

Learn More