2020, szeptember

csüt17szep19:4520:45Hangfürdő19:45 - 20:45 Napos Oldal Jógastúdió és Kreatív Műhely

A rendezvény részletei

A hangfürdő élménye már nem ismeretlen számotokra, hiszen számos alkalommal megtapasztalhattátok fantasztikus stresszoldó hatását.
Szeptembertől havi rendszerességgel lesz alkalmatok részt venni ilyen foglalkozáson, hiszen

Vértesi-Nagy Tünde

jóvoltából minden hónapban más típusú ászana gyakorlás után kerül sor egy hangfürdőre. Ezáltal minden hozzánk látogató jógagyakorlónak viszonylag rendszeresen alkalma lesz megtoldani gyakorlását egy ilyen pihentető órával.

A hangfürdő célja elsősorban a feszültségek oldása. A tibeti hangtálak hangjai segítenek ellazulni, hogy egy nyugodt állapotba kerülj, ahol a rezgések által elindulhat a testi-lelki feltöltődés, egy belső utazás, öngyógyítás. Tulajdonképpen egy intuitív koncert, ahol a tálak mellett tingshaw (csengő), szélcsengők, esőbot, sámándob segítik a utazásunkat.
Nem kell mást tenned, csak feküdnöd és engedned, hogy a rezgések, hangok megtalálják hogy hol van rájuk a leginkább szüksége a testednek és a lelkednek.
Mivel szervezetünk mintegy háromnegyede vízből áll és szerkezetéből adódóan kiválóan továbbítja a hanghullámokat, így a rezgések konkrétan jótékony fizikai hatást gyakorolnak az egész szervezetünkre.
Az első szeptemberi alkalom 17-én Vinyasa Flow gyakorlás után lesz.
Időpont: 19:45-20:45-ig, ára: 1000 ft
Kérlek jelezd előre ha csak a hangfürdőn szeretnél részt venni és érkezz pontosan, mivel közvetlenül előtte fejeződik be a Vinyasa jógagyakorlás.
Jelentkezés messengerben Tündinél vagy Nórinál (Nóra Gombos) vagy a honlapon:
Várunk szeretettel!

Szervező

Napos Oldal Jógastúdió és Kreatív Műhelydejongemoni@gmail.com 6060 Tiszakécske Tiszasor 32.

X