2020, október

szer21okt19:4520:45A rendezvényt törölték!Elmarad! - Hangfürdő19:45 - 20:45 Napos Oldal Jógastúdió és Kreatív Műhely

A rendezvény részletei

Újabb hangfürdő élményen vehetsz részt a stúdiónkban.
Szeptembertől havi rendszerességgel tartunk ilyen alkalmakat,
Vértesi-Nagy Tünde jóvoltából minden hónapban más típusú ászana gyakorlás után kerül sor egy hangfürdőre. Ezáltal minden hozzánk látogató jógagyakorlónak viszonylag rendszeresen alkalma lesz megtoldani gyakorlását egy ilyen pihentető órával.
A hangfürdő célja elsősorban a feszültségek oldása. A tibeti hangtálak hangjai segítenek ellazulni, hogy nyugodt állapotba kerülj, ahol a rezgések által elindulhat a testi-lelki feltöltődés, egy belső utazás, öngyógyítás. Tulajdonképpen egy intuitív koncert, ahol a tálak mellett tingshaw (csengő), szélcsengők, esőbot, sámándob segítik a utazásunkat.
Nem kell mást tenned, csak feküdnöd és engedned, hogy a rezgések, hangok megtalálják, hogy hol van rájuk a leginkább szüksége a testednek és a lelkednek.
Mivel szervezetünk mintegy háromnegyede vízből áll és szerkezetéből adódóan kiválóan továbbítja a hanghullámokat, így a rezgések konkrétan jótékony fizikai hatást gyakorolnak az egész szervezetünkre.
A következő alkalom okt. 21-én Hatha jóga gyakorlás után lesz.
Időpont: 19:45-20:45-ig, ára: 1000 Ft.
Kérlek jelezd előre ha csak a hangfürdőn szeretnél részt venni és érkezz pontosan, mivel közvetlenül előtte fejeződik be a jógagyakorlás.
Jelentkezés messengerben Tündinél, Nórinál, Móninál vagy a honlapon:
Várunk szeretettel!

Szervező

Napos Oldal Jógastúdió és Kreatív Műhelydejongemoni@gmail.com 6060 Tiszakécske Tiszasor 32.

X