2022, március

szo19már(már 19)10:00vas20(már 20)18:00Harvia - Saunabau IX. MOSZB10:00 - 18:00 (20) Kerekdombi Termálfürdő

A rendezvény részletei

Harvia – Saunabau IX. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság – 2022. Március 19-20. – Kerekdombi Termálfürdő – Vendég regisztrációs űrlap.
A regisztrációs lapot itt tudja kitölteni:
https://bit.ly/3vADown
Köszönjük érdeklődését a Harvia – Saunabau IX. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság kerekdombi fordulója iránt!
Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbi részleteket!
Szeretettel kérünk minden kedves Vendégünket, hogy az alábbi űrlapon jelöljék be azokat a szaunaprogramokat, amelyekre helyet szeretnének foglalni.
Minden versenyprogram előregisztrációs díja 600ft/jegy a versenyprogramokra, versenyen kívüli program a kis szaunában (nem minden helyszínen lesznek ilyen programok) 300 Ft/ program. A foglalásokat érvényesíteni az elektronikus számlán szereplő számlaszámra való előre átutalással lehet. Fontos, hogy a megadott határidőig a számla ki legyen egyenlítve. A számla Verebi Zoltán (kisadózó) által kerül kiállításra a Billingo számlázóprogramból.
A számlákat a Koronavírus miatt csak a verseny előtt héten állítjuk ki, akkor kell kifizetni. A kifizetésekről külön visszaigazolást nem küldünk. Kifizetésre lehetőség lesz a számla megérkezése után bankkártyával és átutalással egyaránt.
Amennyiben a regisztrációval vagy a kifizetéssel kapcsolatban probléma merül fel, akkor a megadott telefonszámon jelentkezni fogunk.
A regisztráció akkor sikeres, ha a rendszerből emailt kap a foglalt programok időpontjával! További emailt nem küldünk!
A jegyfoglalás csak a kifizetés után érvényes! A regisztráció leadása nem minősül foglalásnak. A szabad helyeket a beérkezett foglalások sorrendjében osztjuk ki. Amennyiben valamely jelölt programra elfogyott a hely, akkor telefonon keresni fogjuk.
A koronavírus helyzetre való tekintettel a versenyprogramok módosításához vagy törléséhez való jogot különös módon fokozottan fenntartjuk! Amennyiben egy versenyprogram időpontja törlésre kerül és abban az időpontban semmilyen programot nem tudunk biztosítani, úgy a programra kifizetett összeget visszautaljuk.
Amennyiben a versenyprogram helyett bármilyen egyéb szaunaprogram megtartásra kerül úgy a versenyprogram ára sem részben sem egészben nem kerül visszatérítésre.
Fontos tudnivalók zsűriző, értékelést leadó vendégek részére:
Az(ok) a személy(ek), aki(k) a versenyprogram regisztrációjának időpontjában a verseny szaunaprogramot tartó szaunamester személyét még nem ismerték, továbbá betartják a verseny szaunaprogram alapvető szabályait, érvényes szavazatukkal segítheti a versenysorozat végeredményének alakulását. Az értékelés leadása előtt a zsűriző vendégek kötelesek nevükkel regisztrálni a szervezőknél. A szaunamesterek igény szerint megismerhetik az általuk megtartott szaunaprogramra értékelést leadó vendégek névsorát.
A következő esetekben nem lehet részt venni az értékelésben:
Azok a vendégek, akik a közönségdíjas versenysorozatban a regisztráció pillanatában már tudatában voltak annak, hogy melyik szaunamester fogja a verseny szaunaprogramot tartani, érvényes értékelést nem adhatnak le. Továbbá azok a vendégek, akik a versenyszabályzat ellen vétenek a szavazási jogukat elveszítik.
A Szervező fenntartja a jogot a programok módosítására, szaunaprogramot végző szaunamester változtatására, a szaunaprogram törlésére. Ebben az esetben lehetőség van egyeztetés és szabad férőhelyek függvényében másik program regisztrálására vagy a befizetett összeg visszatérítésére. A visszatérítést szervező a banki adatok megküldése után, átutalással 8 napon belül teljesíti.
Amennyiben a lefoglalt jegyeket nem veszik át, úgy a befizetett összeg visszafizetésére nincs lehetőségünk!
A foglalt jegyek átvételére a rendezvény napján a szervezők regisztrációs pultjánál van lehetőség. A lefoglalt jegyek CSERÉJÉRE, VISSZAVÁLTÁSÁRA NINCS LEHETŐSÉG
Mindenkit megkérünk arra, hogy a lefoglalt szaunaprogramok megkezdése előtt legalább 5 perccel érjenek oda a szaunához. Ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a bejutást, továbbá ezen okból kifolyólag a regisztrációs díj visszatérítése sem kérhető!
További regisztrációra a helyszínen szabad helyek függvényében lesz lehetőség (amennyiben maradnak jegyek)! A szaunaprogramokra csak regisztrált vendégek mehetnek be. Regisztráció nélkül, a szaunaprogramokon részvételi lehetőség nincs!
A programokra garantált helyszíni regisztrációs lehetőség nincs!
SzaunaShow: – Ki vagyok Én szaunaprogram
A verseny lényege, hogy a szaunamesterek programjuk összeállításánál igyekeznek zenével, illatokkal, kellemes hangulatot idézni szaunába. Különböző történetekkel, kreatív elemekkel bizonyos témakörök köré épített programjukkal, élménnyé varázsolják a szaunában töltött izzadságos perceket.
Versenyzők, NEM indulási sorrendben:
Pemmer Attila
Hornyák Balázs
Szolga Balázs
Drimba Edina
Hruskó Csaba
Duray Gergely
Kovács Gyöngyi
Molnárné Göbölyös Ildikó
Bana Imre
Orendi János
Selettye János
Szívós László
Nagy Mária
Farkas Márta
Haluska Nóra
Devecsai Péter
Török Sándor
Szalai Csaba
A szaunamesterek időpont sorsolása csak a verseny előtti napon történik meg. Előregisztrációra csak az időpontok tekintetében van lehetőség!

Idő

19 (Szombat) 10:00 - 20 (Vasárnap) 18:00

X