HO-HO-HO Télapó horgászverseny

vas04dec08:30vas16:00HO-HO-HO Télapó horgászverseny

A rendezvény részletei

HO HO HO – MIKULÁS RENDEZVÉNY HORGÁSZ VERSENY
Szeretettel meghívunk bennetek, hogy találkozzatok a Télapóval. Mert még mielőtt elindul a nagy Mikulás-napi körútjára, meglep minket vasárnap, 4-én 15:00 – 16:00 között. Így várjuk a gyermekes szülőket egy baráti horgászversennyel egybekötött rendezvényre.
A rendezvényen való részvétel 3.000Ft/fő, gyermekeknek ingyenes.
KORLÁTOZOTT FÉRŐHELY
Minden gyermek találkozhat a Mikulással és ajándékcsomagot kap !
A rendezvény keretében BARÁTI HORGÁSZVERSENY kerül szervezésre, ahol a legnagyobb halat fogó horgászt serleggel jutalmazzuk. Valamint 1 órás élményhajókázás a Tiszán az úszó szigeten a Tiszai kikötő egyesület felajánlásával.
A verseny : Bármely békés halakra való módszer megengedett (úszós, rakós, féder, bojlis…) az általános elfogadott horgászrend betartása mellett. A versenyen maximum használható botok száma 2db. A verseny győztese a legnagyobb halat fogó horgász. nem az össztömeg számít. A verseny idején a versenyző 1db, a legnagyobb hal fogásával vesz részt, csak 1 hal, a legnagyobb számít. Így törekedjünk ne a mennyiség, hanem a nagyság megfogására. A jelzőszó megszólalását követően a még éppen fárasztás céljából kézben tartott bot és az esetlegesen így megfogott hal még beleszámít a versenybe. A készség utolsó behúzása vagy bedobása 14:15 után már nem megengedett. A hely kiválasztása nevezési sorrendben történik. A már előző nap-napokban horgászó a helyét megtarthatja a verseny ideje alatt, függetlenül a nevezési sorrendtől. A parcellával rendelkezők a saját parcellájukat használhatják a verseny idejére, függetlenül a nevezési sorrendtől és az érkezési időtől. A verseny baráti verseny! Verseny időpontja 8:30-14:30 (6 óra) A verseny előtt és után is a horgászat lehetséges!
Aki halat szeretne hazavinni, a horgászrendnek megfelelően megteheti!
A rendezvényen résztvevőknek 1 tányér meleg étellel kedveskedünk.
FIGYELEM! MIVEL AZ IGAZI TÉLAPÓ A HELYSZÍNRE ÉRKEZIK ÉS AJÁNDÉKOKAT OSZT A GYEREKEKNEK, ÍGY A VERSENYZŐ MIKULÁSOKNAK CSAK AKKOR INGYENES A RÉSZVÉTEL, HA AZ ALÁBBI MIKULÁS RUHÁZATI KELLÉKEKKEL RENDELKEZNEK : SAPKA, SZAKÁLL, RUHA, NADRÁG, CSIZMA, PUTTONY
Infó: 06303919185
TÁMOGATÓK, SZPONZOROK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK. A TÁMOGATOTT ÖSSZEGEKET A GYEREKEK ÖRÖMÉRE FORDÍTJUK. TÁMOGASD 1 CSOMAG ETETŐANYAG ÁRÁVAL PROGRAMUNKAT
Szabó Zoltán ev. 11600006 – 00000000 – 98096701

Idő

(Vasárnap) 08:30 - 16:00

Helyszín

Anver Horgásztó

Árkusdülő tanya 98/a, Tiszakécske, Hungary

Szervező

Vadvízi Horgász

Jelenleg a Tiszától 2km.re egy Nagyhalas tó partján várom vendégeim és készítem műsoraim. Pecatv.eu
(30) 391 9185 Árkusdülő tanya 98/a, Tiszakécske, Hungary

Learn More