I. Homokvárépítő Fesztivál

szo22aug14:00szo22:30I. Homokvárépítő Fesztivál

A rendezvény részletei

Az Arany János Művelődési Központ és Városi Könyvtár bemutatja az I. Homokvárépítő Fesztivált

14.00 Homokvárépítő verseny
– Láma Street Band koncert
– Guruló cirkusz – Mikropódium Családi Bábszínház

A Homokvárépítő verseny eredményhirdetése 17 órakor lesz a színpadon.

A versenyre előzetes regisztráció szükséges, melyet a könyvtár elérhetőségein, űrlapon keresztül tudnak megtenni: https://forms.gle/TZuRuYri2r3PLwo99

19.00 Jumping Matt and his Combo /w Horns
Pribojszki Mátyás – az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, aki szólóban, különböző formációival, valamint zenekarával a Pribojszki Mátyás Band-del már keresztül-kasul bejárta Európát több, mint 30 országban koncertezett és itthon is alig akad olyan klub vagy fesztivál, ahol ne lépett volna fel a csapat. A rendszeres külföldi turnék, korábbi tagcserék és sok esetben a nehezen kiejthető név miatt a frontember Pribojszki Mátyás úgy döntött, hogy 2018. februárjától új névvel, de az utóbbi években már megismert zenekari tagokkal folytatja zenei pályafutását.
Tettamanti Tamás – trombita, Magda Zsolt – bariton szaxofon

21.00 Balkan Fanatik
A 2002-ben alakult producer duó tagjai több évtizedes zenei múlttal a hátuk mögött döntöttek úgy, hogy műfaji és stílusbeli határokat átlépve Balkan Fanatik néven egyesítik zenei elképzeléseiket. A produkció célja zenei kulturák, stílusok megismertetése a hazai mellett a nyugati hallgatósággal is, ezért dalaik több nyelven is megszólalnak. A hip-hop-electronica-worldmusic duó (Yorgos és Lepe) a hangfelvételeken és a koncerteken népes előadóművész sereggel egészül ki.

– Street Food (Tisza Kanyar Étterem)

információ: (06 76) 441 107

A koncertekre való belépés INGYENES, de a belépés csak 500 főig lehetséges!

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Idő

(Szombat) 14:00 - 22:30

Helyszín

Szabadstrand, Tiszakécske