2020, június

pén26jún18:30pén20:00Ingyenes, nyílt jógagyakorlás kezdőknek - Vinyasa Flow

A rendezvény részletei

Ez a gyakorlás a korona vírus miatt el lett halasztva egy korábbi időpontról. A jelenlegi helyzet azonban megengedi, hogy újra meghirdessük abban a reményben hogy az érdeklődés nem lankadt az elmúlt hónapokban.
Várunk az új időpontban is szeretettel.

Jógáztál már, de kipróbálnál valami más irányzatot, még nem jógáztál, de kíváncsi vagy rá és nem tudod hol kezdjed? Itt az alkalom hogy elhatározd magad és ellátogass hozzánk minden kötöttség nélkül. Ez egy kezdő szintű Vinyasa Flow gyakorlás lesz ahol az alapoktól indulva építünk fel egy kezdő sorozatot. Ha részt veszel a gyakorláson megismerheted egy Vinyasa Flow jógaóra felépítését és hangulatát, de nem kell számítani nehéz ászanákra vagy sorozatokra. Az óra átlagos alap edzettségi és hajlékonysági szintet igényel, ha nagyon kötött izmaid vannak akkor könnyítésekkel tudsz gyakorolni és kifejezetten ajánlom ezt a típusú gyakorlást. Ha megszületett benned az elhatározás gyere és jógázz velünk!

Honlapunkon vagy privát üzenetben is jelezd kérlek részvételi szándékod, hogy számba tudjuk venni a létszámot. Így a megfelelő létszámmal, kényelmes távolságot tartva egymástól tudunk majd együtt gyakorolni.

https://www.naposoldaljogastudio.com/

Gombos Nóri
Vinyasa Flow jógaoktató

Szervező

Napos Oldal Jógastúdió és Kreatív Műhelydejongemoni@gmail.com 6060 Tiszakécske Tiszasor 32.

X