Karriernap és állásbörze Tiszakécskén

kedd16ápr09:00kedd13:00Karriernap és állásbörze Tiszakécskén

A rendezvény részletei

Egyedülálló szakmai programra hívjuk Önt vagy Cége képviselőjét. A GINOP-5.1.5-16-2017-00025 projekt keretében megvalósuló tiszakécskei Karriernap és Állásbörze egy ingyenes rendezvény, amely kiváló lehetőséget teremt a szakmai kapcsolatok építésére és a munkaerő-toborzásra.

A Karriernap és Állásbörze során Ön találkozhat a járás munkaerőpiacának meghatározó tényezőivel és szakértőivel, szakmai előadás keretében megismerheti a jelenlegi foglalkoztatási lehetőségeket, és megoszthatja tapasztalatait a többi résztvevővel. Alkalma lesz találkozni a munkaerőpiacon érintett hivatalok képviselőivel is. A rendezvény másik pillére egy állásbörze, ahol elhozzuk az álláskeresőket a munkáltatók elé, így az Ön cége akár egy nap alatt is munkába állíthat új dolgozókat.

A rendezvény ingyenes, ráadásul a délutáni programban a cégek térítésmentesen kapnak egy-egy standot, ahova az érdeklődő munkavállalók fordulhatnak. Így Ön toborzási és egyéb költségek nélkül válogathat a jelöltek közül.

A Karriernap és Állásbörze a tudásmegosztás egyedülálló színtere, ezért a sajtó is jelen lesz. Így az Ön cége akár médiamegjelenéshez is hozzájuthat.

Frissítőkkel és ízletes falatokkal várjuk Önt vagy cége képviselőjét. A program minden eleme teljes mértékben ingyenes.

A program a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatallal együttműködésben valósul meg.

PROGRAM:
9:00 – 10:00 ÉRKEZÉS, MEGNYITÓ BESZÉD
10:00 – 11:00 SZAKMAI ELŐADÁSOK MUNKÁLTATÓKNAK
11:00 – 13:00 ÁLLÁSBÖRZE