2019, december

pén06dec18:3020:30Mókás Mikulás napi jóga társakkal18:30 - 20:30 Napos Oldal Jógastúdió és Kreatív Műhely

A rendezvény részletei

Megbízom a társamban és számítok a támogatására? Vajon kérek-e segítséget ha éppen arra van szükségem? Jobban kezembe kellene venni az irányítást a kapcsolatomban vagy több teret kell hogy adjak a partneremnek? Ki tudja ezekre a választ?

Ha már megfordultak ezek a kérdések a fejedben akkor gyere el Mikulás napján a pároddal vagy barátoddal, barátnőddel vagy csak egyedül és talán válaszokra találsz játékos és érdekes egyensúlyi és más páros és csoportos jóga ászanák gyakorlása során.

Ha megbízol a társadban és tudsz támaszkodni a segítségére az megerősíti a kapcsolatotokat azáltal hogy bizalom alakul ki köztetek.
A gyakorlatok során nagyon fontos hogy a társak visszajelzést és iránymutatást adjanak egymásnak arról hogy mit éreznek, ez javítja a kommunikációt, mely sokszor csak finom szinten van jelen.

Az érintés is nagyon fontos a kommunikációban, mikor és hogyan érintesz meg valakit, ez különböző kultúrákban más és más, de mindenképp fontos minden ember érzelmi fejlődésében. De kimutatható az is hogy a fizikai érintés csökkenti és oldja a stresszt, javítja az immunrendszer működését.

De még ha nem is támasztaná alá semmi tudományosan, hogy kedvező hatással van az egészségedre akkor is mindenképp nagyon jó móka ha társakkal és barátokkal jógázol, akik figyelnek rád és te is figyelsz rájuk. 🙂

Szóval ha csak egyszerűen szeretnéd jól érezni magad egy jó társaságban, gyere el!

Időpont. 2019.11.29 18:30
Ár: 1000 Ft vagy egy bérletalkalom

Gombos Nóri
jógaoktató

Szervező

Napos Oldal Jógastúdió és Kreatív Műhelydejongemoni@gmail.com 6060 Tiszakécske Tiszasor 32.

X