Ismétlődő rendezvény

Női jóga

pén17júl18:30pén20:00Női jóga

A rendezvény részletei

“Ha a tó vize nyugodt, akkor visszatükrözi a körülötte lévő szépséget.” (B.K.S. Iyengar)

Nőként nagyon erős intuícióval és belső hanggal rendelkezünk, amire figyelnünk és hallgatnunk kellene.

A női jóga segít befelé figyelned, meghallani saját szükségleteid, harmóniába kerülni magaddal, hogy megtaláld az egyensúlyt a külvilágban is.

A női jógagyakorlás fókuszában a női szervek állnak:

– Energetizáljuk az alhasi területet, erősítjük a medencefenék izmait, serkentjük a medence környékének a vérkeringését, tudatosítjuk női szerveinket és feladataikat.
– Az ászanák gyakorlásával masszírozzuk belső szerveinket, ezáltal masszírozzuk belső elválasztású mirigyrendszerünket is, ami a hormonháztartásért felelős.
– Mindezek mellett figyelmet fordítunk a csípőnyitó tartásokra is, mivel ezek a gyakorlatok helyreteszik ezt a minden nő számára fontos területet, ezáltal segítve az itt felhalmozott emlékek, fájdalmak elengedését.
– Hangsúlyt fektetünk az intimtornára, erősítjük a gát területét, és tudatosítjuk ennek fontosságát.

A női jóga gyakorlása a női test és lélek különleges igényeire fókuszál, és mindenki a saját ciklusának és saját energiaszintjének megfelelő dimanikával merülhet bele a gyakorlásban. Ennek támogatásaként nem jellemző a javítás ezeken az órákon.
A rendszeres jógagyakorlás támogatja a nőt az élet minden fázisában, lehetővé téve számára, hogy áthágja fizikai korlátait, kialakítsa érzelmi és szellemi stabilitását, és hű maradjon női mivoltához.

Júliusban lehetőség lesz a Napos Oldal Jógastúdióban is 3 bemutató óra keretében kipróbálni ezt a nőiséget előtérbe helyező finom stílust is.

Tombor Szabina végzett nőijóga-oktató tartja a gyakorlásokat.

Tervezett időpontok:
július 17, 24, 31

Jelentkezés privátban vagy a honlapon:
https://www.naposoldaljogastudio.com:

Szervező

Napos Oldal Jógastúdió és Kreatív Műhely

dejongemoni@gmail.com 6060 Tiszakécske Tiszasor 32.

Learn More