Nyitottság gyakorlás

pén10jan18:00pén20:00Nyitottság gyakorlás

A rendezvény részletei

Év elején mindig megállok egy kicsit és számot vetek magammal, merre tartok, mik a céljaim és azért teszek-e eleget. Számos dolog megfogalmazódik bennem, amin esetleg változtatni szeretnék, hisz ez az időszak a fogadalmak ideje.

De az idei év most inkább az elégedettség érzésével kezdődik számomra. Sok terv kavarog a fejemben, amiket szeretnék még megvalósítani, és azt is tudom, hogy van még min változtatni, de az út, amin haladok, boldogsággal és elégedettséggel tölt el. Várakozással és izgalommal várom a következő évet a feladatokkal és kihívásokkal együtt.

Te hogyan értékeled az évedet? Gyökeres változásra vágysz vagy csak azt szeretnéd továbbépíteni, amit már elkezdtél az elmúlt években?

Bárhogyan is látod a helyzeted, a fejlődés egyik kulcsa, hogy észrevedd és nyitott légy a kínálkozó lehetőségekre. Ebben szeretnék segíteni neked egy év eleji nyitottság jógagyakorlással.

Gyakorold a nyitottságot a jógaszőnyegen és a jógatermen kívül is!

Az ászana gyakorlás fejleszti a tested és közvetett módon az elméd rugalmasságát is. Ahogy a tested mozgása, izmaid rugalmassága is bizonyos korlátok közé van szorítva, úgy az elméd is bizonyos korlátokat épít ki magának. Jógagyakorlással mind a tested, mind az elméd rugalmasságát, nyitottságát fejleszteni tudod.

Gyere el és tapasztald meg hogy lesz nyitottabb a csípőd, a vállad, hogy lesz egyre rugalmasabb és erősebb az izomzatod majd hétről hétre.

Majd vidd át a nyitottság gyakorlását a jógaszőnyegen túl is!

Tárd ki a kapuidat és legyél nyitott egy beszélgetésre azzal akivel mostanában nem beszéltél, aki más korú, más helyzetű vagy más gondolkodású mint te. Vedd észre magad körül a lehetőségeket és élj is vele. Ne félj az új feladattól, az új kihívásoktól, hisz azok visznek előre. Ne támassz elvárásokat az új dolgokkal szemben, hanem csak figyeld meg, milyen hatással van rád az, ami más vagy szokatlan.

Kezdd az új esztendőt elvárások és kötöttségek nélkül NYITOTTAN!

Gombos Nóri
jógaoktató

Szervező

Napos Oldal Jógastúdió és Kreatív Műhely

dejongemoni@gmail.com 6060 Tiszakécske Tiszasor 32.

Learn More