Ismétlődő rendezvény

Online szentmise

vas19ápr10:00vas11:00Online szentmise

A rendezvény részletei

 

A vasárnapi szentmise itt nézhető vissza.

_____________
Kedves tiszakécskei Testvérek!

A jelenlegi vírusos helyzetben a Püspöki Kar, és Érsek atya rendelkezéseit figyelembe véve, a kedves testvérek védelmében a következő intézkedéseket teszem közzé.

1. A MEGHIRDETETT templomi és plébániai PROGRAMOK a veszélyhelyzet ideje alatt ELMARADNAK! Ide értendő: keresztelők, keresztút, esküvő, hittanórák. Hétköznap az előre felvett MISESZÁNDÉKOKAT ELMONDJUK a nép részvétel nélkül.

2. Március 22-től (vasárnap) kezdve NEM lesznek LÁTOGATHATÓ szentmisék a templomokban (már vasárnap sem!) A veszélyhelyzet idejére a vasárnapi miselátogatás kötelezettsége alól mindenki felmentést kapott. Ennek okán végezzünk lelki szentáldozást.

3. Napközben a TEMPLOM ELŐTERE nyitva lesz, az egyéni imádság lehetősége így megmarad.

4. A PLÉBÁNIA HIVATAL határozatlan ideig ZÁRVA tart, csak telefonos ügyeletet biztosítunk.
Szükség esetén a következő telefonszámok hívhatóak:
Tamás atya: 30/ 493 55 35
Verebély Veronika (iroda):
30/513 14 14

5. A temetések természetesen a szokott rendben történnek rövidített módon. A szertartáson lehetőleg csak a SZŰK CSALÁD vegyen részt, a VESZÉLYEZTETETT KORÚAK vagy a krónikus betegek lehetőleg MARADJANAK OTTHON.

6. A hétre meghirdetett pénteki szentmise (március 20., 17.00) és keresztút, valamint a szombat előesti mise (március 21., 18.00) MEG LESZNEK TARTVA, a szokott időben. A szombat esti szentmisét követően a templomokat bezárjuk, csak napközben lesz nyitva bejárati rész.

7. A BETEGELLÁTÁS CSAK SÜRGŐS ESETBEN történhet. A húsvéti betegellátás, és a nagyböjti lelkigyakorlatra tervezett szentségkiszolgáltatás egy későbbi, alkalmas időpontban lesz.

Isten áldása kísérjen bennünket ebben a nehéz időszakban! Bízom abban, hogy hamarosan újból együtt ünnepelhetünk, addig is imádkozzunk egymásért!
Imádságos szeretettel:
Tamás atya

Idő

(Vasárnap) 10:00 - 11:00

Helyszín

Szentháromság Plébánia - online

Szervező

Szentháromság Plébánia, Tiszakécske

+36-76-441-293 6060 Tiszakécske Kőrösi u. 3.

Learn More