RELAX-ÁLLJ hosszú hétvége

pén06aug(aug 6)15:00hét09(aug 9)18:00RELAX-ÁLLJ hosszú hétvége

A rendezvény részletei

Egy 3,5 napos kikapcsolódás Neked,
🟣 ha úgy érzed, hogy tele vagy feladattal, és mindenkiről gondoskodsz, de magadról a legkevésbé
🔵 ha az elmúlt egy évben nem volt alkalmad utazni és társaságban lenni, és most szívesen eltöltenél pár pihentető napot jó társaságban
🟣 ha a barátnőiddel / barátaiddal / pároddal szívesen elutaznátok valahova, de nem ti akarjátok kitalálni, hogy mivel töltődjetek fel
🔵 ha szívesen mennél egy olyan helyre, ahol van lehetőséged mozogni (akár úgy is, hogy az újrakezdéshez szeretnél lendületet venni egy figyelmes edző segítségével)
🟣 ha szívesen újraélnéd, milyen játszva és zenével kikapcsolódni, ellazulni a természetben
🔵 ha jól jönne a hétköznapokban is hasznos relaxációs technikákat tanulni.
A hosszú hétvége nem ingyenes, sokrétű szakmai felkészültséget igényel a szervezők részéről ☺️ Azonban egy ingyenes ráhangoló-ízelítő délutánra szeretettel várunk július 13-án, kedden, 15:00 és 19:00 óra között, hol többek között a torna-relax programot lesz alkalmad kipróbálni. Email-ben, vagy telefonon lehet jelentkezni a délutánra és a táborra is. A részletekről itt olvashatsz:
CSAPATUNK
Jól ismerjük egymást, nagyon jófejek vagyunk, és értünk a kímélő mozgatáshoz, a relax technikákhoz, az egymásra figyeléshez, a jó beszélgetéshez, a lelkesítéshez, a játékos vagy zenés közös foglalkozásokhoz, és ugyanennyire a békén hagyáshoz, vagy akár grafológiai elemzés és személyre szabott edzésterv készítéséhez.
Hárman leszünk veletek:
🌷 Anett, akinek az egyéni erősségek megtalálása, a pozitív érzelmek erősítése, relaxációs technikák tanítása, a személyes egyensúly helyreállásának támogatása és a nehézségekkel való aktív megküzdés segítése a hivatása pszichológusként. Akár angolul is jókat cseveghetsz vele, hiszen angoltanár is. Szabadidejében sokat zenél, játszik, mozog, beszélget és jó sokat szeret aludni.
🌺 Mariann, testnevelő és mozgásfejlesztő szakember, gyógypedagógus, biológiatanár. Van egy 5 éves, igen aktív kisfia. Szabadidejében szívesen énekel, nagyon kreatív, gondoskodó, szeret mindenfélét játszani, igazi társasági ember, és jókedvét könnyen átragasztja másokra.
🌸 Ági, HR szakember, coach és grafológus, egy 10 éves kislány anyukája. Rendszeresen túrázik, a közösségi programok, a zenés programok, a vidámság és a jó baráti beszélgetések szerves része az életének.
AMIT TERVEZÜNK (részletes programhoz görgess lejjebb)
Sok-sok lazítás, személyre szabott mozgás, relax technikák, játék, természetben lét, kézművesség, zene, egyéni konzultációk, sminktanácsadás / stílustanácsadás. A részletes programot lásd lejjebb! Minden program opcionális, az a lényeg, hogy érezd jól magad, és hogy megtaláld a saját chill ritmusodat egy jó társaságban. Ennek megfelelően már reggelente is opció a későn ébredés, vagy akár egy kora reggeli közös séta, attól függően, hogy bagoly vagy, vagy pacsirta. Az egyéni igényeket és a csapat igényeit is végig szem előtt tartjuk, és eközben szuper kikapcsolódási lehetőségeket kínálunk.
RÉSZLETES PROGRAM 🔍
Péntek (1. nap, aug.6.)
15:00 –18:00 érkezés, check-in, chillout, lazulás, ismerkedés
18:30 – 19:30 VACSORA
20:00 – játékos, beszélgetős este
sportosabbaknak késő esti opció: rövid futás
Szombat (2. nap)
korán kelőknek opció: frissítő túra a Holt-Tisza körül
8.30 – 9.30 reggeli
10:00 – 10:45 TORNA figyelmes edzővel, kímélő üzemmódban, egyéni igények figyelésével
10.45 –12.00 RELAXÁCIÓS technikák, légzéstechnikák
12.00 –13.00 Ebéd
13:00 – 14:30 Csendes pihenő/ egyéni konzultációk lehetősége velünk: segítő beszélgetés, coaching, grafológia, edzésterv összeállítása
14.00 – 17.00 KÉZMŰVESSÉG: ékszerkészítés, korongozás
17.30 – TISZA-PARTI üdülőövezet felfedezése, vacsora külső helyszínen, biliárd / csocsó / strandröpi / tánc
opcionális: éjszakai gyalogtúra a szállásra
Vasárnap (3. nap)
korán kelőknek opció: madárdal-hallgatós rövid séta a zöldben
8.00 – 9.00 reggeli
10:00 – 10:45 TORNA még mindig nyári, kímélő üzemmódban
10.45 –12.00 RELAXÁCIÓS és ÖNSEGÍTŐ technikák
12.00 –13.00 Ebéd
13:00 – 15:00 Csendes pihenő / egyéni beszélgetések velünk
15.00 – 17:30 KINCSKERESŐK túra az erdőben, árnyékban
18.00 – 19.00 vacsora
20.00 TÁBORTŰZ, zenés program jóképű gitárossal, csörgőkkel, perkákkal
Hétfő (4. nap)
8.00 – 9.00 reggeli
9:00 – 10:30 rövid, extra kímélő TORNA-RELAX kombó és visszajelző beszélgetés
10.30 –12.30 SMINKTANÁCSADÁS / STÍLUSTANÁCSADÁS – hogy még szebbek legyünk, miután 3 napos feltöltődés után már egyébként is ragyogunk.
Opcionális: ebéd
Javaslatunk délutánra, ha már Tiszakécskén vagy: ejtőzés a híres tiszakécskei termálfürdőben
SZÁLLÁS 🛏
A szállás gyönyörű helyen van Tiszakécskén, a Holt-Tisza partján, zöldövezetben, egy kellemes pihenőházban, franciaágyas, vagy kétágyas, klimatizált szobákban alhattok. A programokra ugyanitt, közös helyiségekben, vagy az udvaron, vagy a környékbeli zöldövezetben kerül sor.
ÉTKEZÉS 🍽🥂
Bármilyen ételt és italt tetszőlegesen be lehet hozni, az ebédlőben hűtő rendelkezésre áll. Igény szerint lehet rendelni reggelit, ebédet és vacsorát, amit a szállásra szállítanak nekünk.
☕️ A kávé- és ásványvíz-fogyasztás a szálláshelyen korlátlan.
JELENTKEZÉSHEZ és további infókért:
📧 relaxallj@gmail.com
📞 +36305277085 vagy +36709539874
Nem szükséges itt, az eseményben jelezni a részvételt!!
ÁR: 58000 Ft
Az ár tartalmazza a közös programokat, az egyéni konzultációkat és a szállást.
A jelentkezéshez 21.000 Ft első részlet átutalását kérjük július 19. hétfőig. (A számlázási adatokat egyénileg egyeztetjük)
A második részletet, 37.000 Ft-ot elég az érkezéskor kifizetned.
Az első részlet átutalásával jelzed felénk határozott részvételi szándékodat, és innentől számítunk a jelenlétedre, tervezünk Veled. A tábor kezdete előtt két héttel már szeretnénk ismerni a résztvevők körét, szeretnénk első körben kapcsolatba lépni veletek, és a szálláshely felé is rögzítenünk kell a létszámot.
A létszámlimit 10 – 16 fő.
A program előtt lehetőség lesz a szervezőkkel és egymással online találkozni.

Idő

6 (Péntek) 15:00 - 9 (Hétfő) 18:00