Relaxációs, autogén tréning Tiszakécskén

hét27jan18:00hét19:30Relaxációs, autogén tréning Tiszakécskén

A rendezvény részletei

Autogén tréning tanfolyam indul 2020. januárban TISZAKÉCSKÉN! Kezdd az évet aktívan: tegyél magadért, jobb életminőségedért!

A tanfolyam 12 alkalmas, alkalmanként 1,5 órás, csoportos formájú.
A tanfolyamot tartja: Váradi J. Csilla – pszichológus, coach, autogén tréner
Időpont: a jelentkezőkkel egyeztetett időpontban

Helyszín: Tiszakécske, Szent Imre tér 13.
A tanfolyam díja: 36.000 Ft, mely 2 részletben is fizethető
Jelentkezés: varadijcs@gmail.com vagy 0630/6543069
Jelentkezési határidő: 2020. január 25., illetve a szabad helyek függvényében

Az autogén tréningről:
Az autogén tréning egyfajta relaxációs módszer, az egyik legelterjedtebb stresszoldó technika a nyugati világban. Segítségével a szervezet önregenerálódási folyamatai felélénkülnek, enyhülnek a krónikus stressz tünetei. Rendszeres gyakorlásával kiegyensúlyozottabb testi, lelki és szellemi állapotot érhetünk el. Nagyszerűen működhet alvászavaroknál, kiégés esetében, túlpörgetett életmódnál. Emellett a teljesítménynövelésben is eredményeket produkálhat alkalmazása.

A technika elsajátítása kb. 12 hét (heti 1 alkalom), melyet a napi 2-3 gyakorlás (2-3 perc), és annak írásos nyomon követése, naplózása egészít ki.

A módszer megtanulása történhet egyéni vagy csoportos módon. Utóbbi esetében a technika elsajátításán, vagyis a relaxált, lazult állapot automatizálásán van a hangsúly, de önismereti élményekkel is gazdagodnak a résztvevők. A módszer megtanulásával nem csak a jelenben érhető el stresszoldó és energizáló hatása, hanem az a későbbiekben is bármikor használható, alkalmazható.

Az egyéni terápia során a technika elsajátításán túl jelentős önismereti munka is folyik, ami hatékony megoldást jelenthet krízishelyzetekben, illetve az önfejlesztésben is igen eredményes lehet.

.

Idő

(Hétfő) 18:00 - 19:30

Szervező

Váradi Csilla

pszichológus, coach, autogén tréner
varadijcs@gmail.com 0630/6543069

Learn More