ELMARAD! - TANÉVNYITÓ - Móricz alsó

kedd01szep08:00ELMARAD! - TANÉVNYITÓ - Móricz alsó

A rendezvény részletei

A legfrissebb információkat a plakáton olvashatják!

Tisztelt Szülők!
Szeretném tájékoztatni Önöket az alsó tagozat tanévkezdéséről.
1. Tanévnyitó ünnepségünket szeptember 1-jén, 8 órakor tartjuk iskolánk udvarán, az életbe lépő intézkedési tervnek megfelelően korlátozott létszámú vendégek fogadása mellett.Az újonnan beiratkozó tanulókkal, köztük az első osztályosokkal szeretettel várunk 1 szülőt, akiktől az intézményünk zárt tereiben kérjük a szájmaszk viselését.Az évnyitóra minden tanuló ünneplő öltözetben, iskolai felszereléssel érkezzen! (Váltóruhát hozhatnak a gyerekek.)
2. Az első tanítási napon már lesz étkezés és ezen a napon a szokásos 15 óra 45 perces hazabocsátás mellett lehetőség lesz 13 órakor is hazamennie a tanulónak. Szeretnénk, ha ezt előre jeleznék az osztálycsoportjaikban a tanító néninek! Kérjük a Kedves Szülőket, hogy gyermekeiket csak az iskola kapujáig kísérjék, délután ugyanitt, az intézményen kívül várják őket egész tanévben!
3. Szeptember 1-jén minden gyermek a már előzetesen átadott, gondviselő által kitöltött, aláírt COVID-19 járványügyi nyilatkozattal, egészségesen léphet be az intézmény területére.
4. A tankönyveket az első tanítási napon kapják meg a tanulók.
Tiszakécske, 2020. 08.27. Pap Ágnes tagintézményvezető

Szervező