Ismétlődő rendezvény

TORNA & RELAX

szer22szep18:00TORNA & RELAX

A rendezvény részletei

Nincs elég időd munka után, és döntened kell, hogy mozogsz vagy máshogy kapcsolódsz ki? Itt VAN IDŐ egyszerre megtapasztalni a sport és a relaxáció áldásos hatásait, így igazi testi-lelki feltöltődést élhetsz át. Az egyedülálló módszert két fős, testnevelő-pszichológus csapatunk fejlesztette ki:
🌺 Manka, testnevelő és mozgásfejlesztő szakember, biológiatanár, az 5 éves Matya és a Manka-torna édesanyja.
Én tartom az egész testet átmozgató, izom- és mélyizom-erősítés részt.
🌷 Netti, aki pszichológusként a személyes egyensúly helyreállásának támogatását érzi fő hivatásának. A Van-Idő Zóna programok megálmodója, az 5 éves Matya (és 2 másik gyermek) keresztanyja. Én tartom az izomlazítás alapú, stresszoldó relaxáció részt.
BELÉPŐ: 2000 Ft
(2700 Ft lenne a két program, ha külön-külön vennéd igénybe)
4 alkalmas BÉRLET: 7000 Ft
JELENTKEZNI messengeren vagy a 06305277085 számon tudtok.
ELőzetes jelentkezést várunk kedd éjfélig! Az első alkalmat egy rövid egyéni beszélgetés előzi meg, jelentkezésed után felvesszük veled a kapcsolatot. Van létszámlimit, ezért minél hamarabb érdemes jelezni.
Nyári bemutató alkalmunkon már megtapasztalhattátok, hogy torna után relaxálni jó, és hogy a megélt káros stressz szintje is csökken egy ilyen foglalkozás végére. A jó társaság miatt a nevetés is edzette a hasizmunkat a torna alatt 🙂
Tőletek idézünk a foglalkozás utánról:
„Előtte cigizni akartam, de már nem volt időm, mert elkezdődött. Most meg már nem akarok cigizni, teljesen lementem alfába.”
„Nagyon jól éreztem magam! A nevetés terápia is jó volt”