Valentin napi romantikus est és hosszú hétvége Tiszakécskén

pén14feb(feb 14)19:00vas16(feb 16)12:00Valentin napi romantikus est és hosszú hétvége Tiszakécskén

A rendezvény részletei

Lepd meg párod egy romantikus vacsorával vagy egy hosszú hétvégével a szerelmesek ünnepén! Foglald le a helyeteket, amíg nem késő és éljétek meg az eddigi egyik legjobb Valentin napi élményeteket!

Tiszakécskén a Parton Hotelbe invitáljuk a párokat 2020. február 14-én, 19 órakor kezdődő Valentin napi romantikus estünkre! Ha igazán különleges élménnyel szeretnéd megajándékozni a párod, maradjatok nálunk egy hosszú hétvégére és élvezzétek a Valentin napi csomagunk, amelyben megtalálható mindenféle földi jó.

A Valentin napi estünkre az ünnepi díszbe öltöztetett, exkluzív éttermünkben kerül sor. Az asztalotokhoz kísérve virágokból készült asztaldekoráció és a szerelmeteket megédesítő ajándék vár titeket.

Az igazán gáláns urak rendelhetnek rajtunk keresztül virágot, amelyet érkezésetek előtt az asztalra helyezünk, amelytől garantáltan megdobban a párod szíve.

Ajándék welcome drinkkel megalapozzuk a hangulatot. Majd finom, több fogásos vacsorával töltjük meg a pocakotok. A gyertyafényes vacsora ideje alatt és az est végéig a Let the cigar die akusztikus duója (Blanár Levente,Sánta Zoltán) szolgáltat meghitt, romantikus gitárzenét, amely még közelebb hoz titeket egymáshoz.

A Valentin napi est folytatása már csak rajtatok múlik. A vacsorához vagy akár utána is finom, minőségi borainkból vagy széles italkínálatunkból kortyolhattok, de akár bowlingozhattok, billiárdozhattok, dartsozhattok vagy csócsózhattok is.

Nem kell, hogy itt véget érjen a szerelmesek ünnepe!

Hiszen választhatjátok Valentin napi szerelem hosszú hétvége csomagunkat, amely a Valentin napi est mellett tartalmaz kényelmes szobáinkban 3 nap 2 éjszakás szállást reggelis vagy félpanziós ellátással, szerelmi bájitallal, jéghideg pezsgő bekészítésével, ajándék 2 napos Gyógy- és Wellnessfürdő belépőkkel, késői kijelentkezéssel.

A Valentin napi est ára 2 főre mindössze 19.990 Ft.

A Valentin napi szerelem hosszúhétvége, amely tartalmazza a szállást, ellátást és az ajándékokat, mindössze 59.990 Ft

Foglald le legkésőbb 2020. február 12-ig az eddigi egyik legjobb Valentin napi élményeteket a +36 30 494 7393-as számon vagy az info@partonhotel.hu címen!

Jegyek CSAK elővételben vásárolhatók!

– Parton Hotel & Bowling recepcióján pénteken és szombaton 16 óra és 20 óra között, de érdemes előtte telefonálni, mert így tudjuk visszaigazolni, hogy van-e még szabad helyünk!

– Kecskeméten, a SIKER KFT Bodzai u. 4. szám alatti lakástextil áruházában,

– Tiszakécskén a Béke tér 3. szám alatt található Erika Cipőboltban,

U.i.: érdemes időben foglalnod, hiszen Valentin nap mindig nagyon népszerű és gyorsan elfogynak a helyek.

Ízelítő a zenéből:
https://www.youtube.com/watch?v=yMGOSRBg25E

Idő

14 (Péntek) 19:00 - 16 (Vasárnap) 12:00

Szervező

Parton Hotel & Bowling

Parton Hotel & Bowling! Hotel, Bowlingpálya, Biliárdterem és Rendezvényterem a Tisza és a Tisza-parti termálfürdő között fél úton.info@partonhotel.hu (30) 494 7393 6060 Tiszakécske Fürdő u. 87.

Learn More