VIII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság -Team Work Grand Prix - Új időpontban!

szo28már(már 28)08:00vas29(már 29)19:00VIII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság -Team Work Grand Prix - Új időpontban!

A rendezvény részletei

Kedves Szaunások!

A kormánydöntés értelmében minden 100 főnél nagyobb beltéri rendezvény tiltásra került. A döntés sajnos érinti a Harvia-Saunabau VIII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság Kerekdombi fordulóját is. Természetesen a már kifizetett jegyek árát visszatérítjük vagy lehetőséget biztosítunk az átfoglalásra.

A Kerekdombi forduló tervezett új időpontja a fürdővel való egyeztetést követően 2020.04.18-19. Amennyiben továbbra is fennáll a tiltás ebben az időpontban vagy olyan körülmény lép fel, ami miatt a fordulót ebben az időpontban sem tudjuk megtartani, úgy a fordulót törölni fogjuk. Azok részére, akik fenntartották a foglalásukat természetesen a pénzt visszautaljuk.

Azok a vendégek, akik már kifizették a számla összegét, választhatnak úgy is, hogy a következő versenyfordulóban előnyt élvezve, ők regisztrálhatnak elsőként a meghirdetett szaunaprogramokra. Ez úgy valósítjuk meg, hogy 2 nappal a nyilvános regisztráció megkezdése előtt privát jelzést küldünk számukra a helyfoglalásra.

Aki a visszatérítés mellett dönt, számukra a befizetett összeget 5 munkanapon belül visszautaljuk és a következő rendezvényre a nyilvános meghirdetés után lesz lehetőség regisztrálni.

Akik foglaltak ugyan erre az időpontra, de nem fizették ki a számlájukat vagy nem kaptak számlát a mai napig, azok foglalását töröljük, további teendőjük nincs. A következő regisztrációs lehetőség megnyitása után tudnak helyet foglalni az új időpontra, amennyiben szeretnének jönni.

Természetesen számolnunk kell azzal a lehetőséggel is, hogy ha a helyzet nem rendeződik a következő fordulóig, a tiltás fennmarad, és a rendezvényt nem tudjuk lebonyolítani, akkor azon vendégek részére is visszautaljuk a már befizetett összeget, akik most nem éltek a visszatérítés lehetőségével azok számára is.

Kérünk mindenkit, aki regisztrált a versenyre, hogy töltse ki a következő űrlapot: https://forms.gle/sfvwY63FozxuK62j9

Nagyon sajnáljuk, hogy ebben a helyzetben a rendezvényt le kell mondanunk!

Kérünk mindenkit a tudatos és felelősségteljes magatartásra! A szaunában valóban valamennyire védve vagyunk és biztatunk mindenkit, hogy próbálja az immunrendszerét jó kondiba hozni vagy tartani. Ebben segítségre tud lenni a szauna. A szaunán kívül a pihenőkben, a közlekedőkben, mosdókban és zuhanyzókban viszont fokozottan óvatosnak kell lenni.

Ott nem véd a szauna forrósága, sőt a kitágult légutak lehet, hogy növelik a kockázatot. Ezért óvatosságra intünk mindenkit a nagyobb rendezvényektől vagy olyan helyektől, ahol kis térben sok vendég van egyszerre jelen. Nem a 100 fő a lényeg, hanem, hogy mennyi ember mekkora helyen van egy adott időben. A fertőzés időben való kitolása most a legfontosabb feladat és felelősség mind a szaunázni szerető vendégeknek, mind a szaunamestereknek egyaránt.

Köszönjük a megértést, reméljük hamarosan újra együtt szaunázunk!
______________________

Sok meglepetéssel készül a szakma a kerekdombi fordulóra!
A Team Work Grand Prix nevet kapta az a forduló, melynek célja, hogy még jobban összekovácsoljuk a szaunás közösséget. A jelentkezőkre igazi csapatmunka vár!

A 2020.03.28. és 29. között esedékes fordulón egyéni- és páros szaunaprogramokra is számítani lehet – a Szaunamesterek azonban minden esetben egyénileg lesznek értékelve. A helyszínt jól ismerjük: a fürdő változatos, tágas szaunakabinjai méltó helyszínül szolgálnak a verseny lebonyolítására.

Részletekről hamarosan bővebb információt nyújtunk.

Idő

28 (Szombat) 08:00 - 29 (Vasárnap) 19:00